Den Ilp 3
1127 PA Den Ilp
(onder de rook van Amsterdam-Noord) met voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

05 mrt 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 1
06 mrt 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 2
02 juli 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 1
03 juli 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 2
17 sept 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 1
18 sept 2022     10:00 16:30
Liefdesleven; werk in uitvoering Dag 2

andrejaantjeD

 ACT COACH EN TRAINER

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben Acceptance & Commitment Trainer en coach en geef de cursus liefdesleven samen met Andre Zeldenrust;

 LEES MEER

Liefdesrelatie LIn+FB.jpg

In 2003 leerden Andre en ik elkaar kennen. Op een onbewoond eiland liepen we elkaar letterlijk  tegen het lijf. We werden direct verliefd en wilden niets liever dan bij elkaar zijn, elkaar leren kennen, elkaar uitdagen, in elkaar opgaan, steeds weer opnieuw. We kozen voor elkaar. En we hadden meteen een gemeenschappelijke droom; we zouden onze liefde delen, met anderen, ze inspireren, helpen, liefde de wereld in brengen. Jaaa, dat wilden we, er samen voor anderen zijn, in de basis staan voor liefde. Onze liefdesreis begon.

We maakten van alles mee; Andre begon een eigen bedrijf, we werden familie van elkaar toen onze kinderen geboren werden, we runden thuis een bedrijf, we hielden alle ballen hoog. We liepen tegen elkaar aan, maakten elkaar gek, voelden ons alleen. Andre ging failliet, Jaantje  werd verliefd op een ander. We raakten elkaar kwijt, verdwaalden op onze weg, reikten naar elkaar uit, lieten elkaar los en vonden elkaar weer.

Dat doen we nog steeds. We blijven voor elkaar kiezen. Dat ging niet vanzelf, het was en is hard werken. We volgden samen trainingen, bleven aan onszelf werken en leerden een onderscheid te maken tussen wat je hebt te accepteren en wat je kunt veranderen.

Onze droom liefde de wereld in te brengen werd werkelijkheid toen onze kinderen geboren werden. Zij waren het geschenk van onze liefde. Dat zijn ze nog steeds en zullen ze altijd blijven. Nu is de tijd rijp om onze droom te realiseren. Onze handen ineen te slaan en anderen te ondersteunen het beste uit zichzelf en hun relatie te halen.  Vanuit deze gemeenschappelijke droom is de workshop‘’Liefdesleven; werk in uitvoering’’ ontstaan waarbij ik een werkboek ontwikkeld heb. 

Het is gemaakt als naslagwerk en dient ter ondersteuning te blijven werken aan de beste versie van jezelf en je liefdesrelatie.

Klik hier om de agenda te bekijken.

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@actinliefde.nl 
www.actinliefde.nl

jaantje

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben coach voor mensen die vastlopen in hun prive-en werkleven, coach ik ook liefdesstellen en daarnaast ben ik trainer in Acceptance & Commitment Training (ACT) voor professionals en geef ik samen met mijn liefdespartner 2daagse workshops aan liefdesstellen.

 LEES MEER