FotosJaantjeSinds tien jaar heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik mensen begeleid op hun levenspad en ze help met inzicht en vaardigheden stappen te zetten richting hun gewenste toekomst. Na vele opleidingen en cursussen om een goede coach te worden, kwam ik in 2012 uit bij Acceptance and Commitment Training. ACT is een revolutionaire nieuwe beweging in de psychologie die aan het eind van de 20ste eeuw is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Steven C. Hayes. Het is een wetenschappelijk bewezen effectieve methode om je  veerkracht te vergroten. Het is gebleken dat hoe groter je veerkracht is, hoe groter de kwaliteit van je leven is. Het gaat over het vermogen aanwezig te zijn, jezelf te openen en te doen wat ertoe doet voor jou. Op een effectieve manier om te gaan met moeilijke gevoelens en gedachten en niet helpend gedrag om te zetten in effectief gedrag. De grondbeginselen ervan blijken zeer effectief te zijn in de toepassing ervan op relaties.

Deze bewezen effectieve methode is voor mij de kapstok waar alles samenvalt van wat ik weet, ervaar en waar ik voor en achter sta. Het gedachtegoed en de werkwijze sluiten volledig aan bij wat ik al doe en waar ik voor sta. ACT zit me gegoten en daarom gebruik ik ACT als kapstok en leidraad in mijn werk en leven. En geef ik trainingen gebaseerd op ACT aan coachende professionals en workshops aan liefdesstellen. En dat laatste doe ik samen met mijn liefdespartner Andre, ik zal je vertellen hoe dat zo is gekomen.

 Waarstajevoor2_LInFB_1.jpg

Onze droom            

In 2003 leerden mijn liefdespartner Andre en ik  elkaar kennen. Op een onbewoond eiland liepen we elkaar letterlijk  tegen het lijf. We werden direct verliefd en wilden niets liever dan bij elkaar zijn, elkaar leren kennen, elkaar uitdagen, in elkaar opgaan, steeds weer opnieuw. We kozen voor elkaar. En we hadden meteen een gemeenschappelijke droom; we zouden onze liefde delen, met anderen, ze inspireren, helpen, liefde de wereld in brengen. Jaaa, dat wilden we, er samen voor anderen zijn, in de basis staan voor liefde. Onze liefdesreis begon.

We maakten van alles mee; Andre begon een eigen bedrijf, we werden familie van elkaar toen onze kinderen geboren werden, we runden thuis een bedrijf, we hielden alle ballen hoog. We liepen tegen elkaar aan, maakten elkaar gek, voelden ons alleen. Andre ging failliet, Jaantje  werd verliefd op een ander. We raakten elkaar kwijt, verdwaalden op onze weg, reikten naar elkaar uit, lieten elkaar los en vonden elkaar weer.

Dat doen we nog steeds. We blijven voor elkaar kiezen. Dat ging niet vanzelf, het was en is hard werken. We volgden samen trainingen, bleven aan onszelf werken en leerden een onderscheid te maken tussen wat je hebt te accepteren en wat je kunt veranderen.Onze droom liefde de wereld in te brengen werd werkelijkheid toen onze kinderen geboren werden. Zij waren het geschenk van onze liefde. Dat zijn ze nog steeds en zullen ze altijd blijven. Nu is de tijd rijp om onze droom te realiseren. Onze handen ineen te slaan en anderen te ondersteunen het beste uit zichzelf en hun relatie te halen.  Vanuit deze gemeenschappelijke droom is de tweedaagse workshop  ‘’Liefdesleven; werk in uitvoering’’ ontstaan waar we jullie graag verwelkomen!

 

 

Neem gerust contact op voor een afspraak om kennis te maken

Den Ilp 2
1127PA Den Ilp

06-26146002
info@actinliefde.nl 
www.actinliefde.nl

jaantje

Mijn naam is Jaantje Thiadens, ik ben coach voor mensen die vastlopen in hun prive-en werkleven, coach ik ook liefdesstellen en daarnaast ben ik trainer in Acceptance & Commitment Training (ACT) voor professionals en geef ik samen met mijn liefdespartner 2daagse workshops aan liefdesstellen.

 LEES MEER