Speciaal voor liefdes relaties heb ik het werkboek "Leef je mooiste liefdesleven' geschreven en samen met gewaardeerde collega Sergio van de Pluijm ben ik mede-auteur van het boek Coachen 3.0.

Leef je mooiste liefdesleven

Wegwijzer voor inzicht, groei en verbinding in je liefdesrelatie

Ben jij relatietherapeut, ACT coach of IBCT-relatietherapeut dan biedt deze wegwijzer jouw clienten handvatten om hun liefdesrelatie in positieve zin te versterken. De liefdesmatrix loopt als rode draad door het boek heen en geeft inzicht in hoe partners kunnen vastlopen en uitzicht op hoe ze hier uit kunnen komen. In de training 'Leef je mooiste liefdesleven' voor professionals bied ik je de mogelijkheid om jouw gereedschapskist uit te breiden met ACT, dit werkboek en ander handig werkmateriaal dat je kunt gebruiken in je eigen praktijk. Lees hier meer over het werkboek.

Leefjemooisteliefdesleven inhoudsopgave1 werkboek actinliefde knop boek bestellen

actinliefde divider rode draadCoachen 3.0 deel 3: Acceptatie en commitment door Sergio van der Pluijm en Jaantje Thiadens

mockupcoachen30

"In de afgelopen 10 jaar heb ik me bijna dagelijks met ACT bezig gehouden, zowel voor mezelf als voor mijn coachees en cursisten en toch heb ik mijn inzicht in ACT weer verder verdiept door dit boek samen met mijn gewaardeerde collega Sergio van de Pluijm te schrijven. Hopelijk ben je na het lezen van dit boek  (nog meer) geïnspireerd om ACT te gaan gebruiken, zowel voor jezelf als je coachees. Ik wens je daarbij veel mildheid en speelsheid toe!” 

Wat een fijn boek om te lezen: een goed begin om met ACT aan de slag te gaan.”

Dr. Jacqueline A-Tjak, klinisch psychologe en peer reviewed ACT-trainer

Sergio en Jaantje schreven een pracht van een boek. Wat had ik graag een boek als dit gehad toen ik jaren terug de eerste stappen zette op het ACT-pad.”

Monique Samsen, psycholoog, auteur en oprichter ACT4kids

actinliefde knop boek bestellen

actinliefde divider rode draad

Ja, ik meld me graag aan voor de
ACT in Liefde nieuwsbrief

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.