ACT Coach, IBCT-relatietherapeut, opleider in ACT

Jaantje Thiadens act coach actinliefde_relatie_coachHoi, ik ben Jaantje en ik ben Acceptance & Commitment (ACT) coach, IBCT-relatietherapeut, auteur, opleider in ACT voor professioneel begeleiders en celebrant.  

Ik ben mede-auteur van het boek Coachen 3.0 – Acceptatie en commitment en ik leid als trainer professionals op in ACT: een mooie en bewezen effectieve methodiek in levenskunstvaardigheden.

Sinds twaalf jaar heb ik mijn eigen praktijk, waarin ik mensen begeleid op hun levenspad en ze help met inzicht en vaardigheden om stappen te zetten richting hun gewenste toekomst. Dat doe ik vanuit mijn praktijk aan huis en vanuit mijn praktijk op wielen- de Coach Cabin- op prachtige plekken in de natuur.

Liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt

Ik woon samen met mijn man Andre en onze kinderen in Den Ilp (een klein idyllisch plaatsje onder de rook van Amsterdam) waar we een piepklein kerkje beheren. Sinds Andre en ik samen zijn bouwen we aan onze droom; een plek creëren waar mensen zich kunnen opladen en ontladen en zich kunnen ontwikkelen in liefde. Ons uitgangspunt is dan ook: Liefde vermenigvuldigt zich als je het deelt.

We richtten in 2018 ACT in Liefde op om de liefde en de plek met anderen te delen. Sindsdien geven we samen de tweedaagse workshop Leef je mooiste liefdesleven waar we je graag verwelkomen. Als je wilt weten hoe dat zo is gekomen, lees dan hier het stukje over mij en Andre.

Het boek Leef je mooiste liefdesleven heb ik in eerste instantie ontwikkeld voor de liefdesworkshop. In de loop van de jaren heb ik het doorontwikkeld en herschreven zodat mensen ook los van de workshop hun liefdesleven een positieve impuls kunnen geven.

Om de liefde ook op andere manieren te kunnen dienen en de geloofsgrond die we beheren een plek te laten blijven zijn waar mensen het leven in al zijn facetten kunnen vieren startte ik met de opleiding tot celebrant aan de universiteit van Humanistiek in Utrecht die ik in 2022 afrondde. Hierdoor ben ik ook celebrant, een professionele begeleider bij viering van transitiemomenten in het leven, zoals bij een huwelijk.

Ik vind het prachtig rituelen te ontwerpen die bijdragen en ondersteuning bieden aan belangrijke momenten waarin (liefdes) relaties centraal staan. Zo kan ik magische momenten helpen creëren waarin de liefde in het licht gezet wordt. Inmiddels heb ik al twee stellen die eerder de liefdesworkshop volgden mogen trouwen en ontwerp ik nu een liefdespad dat je binnenkort met je partner ook bij ons kunt bewandelen of er-varen.

Het is mijn wens als oprichter van ACT in Liefde de liefde tussen mensen te vergroten en verdiepen. Dat doen we door met liefdevolle aandacht mensen te verwelkomen en in lichtheid en luchtigheid stil te staan bij wat lastig is en daarbij je mogelijkheden te vergroten in wat (beter) werkt voor jou en jullie. Omdat we aandacht, zorg, tijd en ruimte voor jullie belangrijk vinden, is er beperkt plek. Zodat je alle aandacht krijgt om verder te komen.

Ook zal ik vanaf dit jaar de mogelijkheid bieden je als professional te scholen in werken met ACT in Liefde. In een tweedaagse training leer je werken met de liefdesmatrix en de toepassing van ACT op relaties.

Voel je welkom om contact met mij op te nemen. 

Hartegroet,

Jaantje

DSC 8986 aangepast 2

 

 

Neem gerust contact op voor een afspraak om kennis te maken